peeling to jak dla mnie dwa w jednym
bo:
- świetnie ściera skórę i sprawia że jest miękka i delikatna jak aksamit
- nawilża i nie trzeba już stosować balsamu (który lubię zrobić ale nie lubię go używać)
i mam tu dzisiaj 5 propozycji
1. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, nasiona czarnuszki, olej z czarnej porzeczki, z pestek winogron oliwa z oliwek całość pachnie tweed-em
2. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, wiórka kokosowe, olej sezamowy, rzepakowy i oliwa z oliwek, o zapachu piżmo-owocowe
3. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, płatki migdałowe, olej z pestek kiwi, ryżowy i z pestek winogron, zapach zielony-wodospad
bo:
- świetnie ściera skórę i sprawia że jest miękka i delikatna jak aksamit
- nawilża i nie trzeba już stosować balsamu (który lubię zrobić ale nie lubię go używać)
i mam tu dzisiaj 5 propozycji
1. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, nasiona czarnuszki, olej z czarnej porzeczki, z pestek winogron oliwa z oliwek całość pachnie tweed-em
2. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, wiórka kokosowe, olej sezamowy, rzepakowy i oliwa z oliwek, o zapachu piżmo-owocowe
3. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, płatki migdałowe, olej z pestek kiwi, ryżowy i z pestek winogron, zapach zielony-wodospad
4. cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, płatki nagietka, olej awokado, z pestek winogron oliwa z oliwek, zapach - bawełna
5. ostry: cukier biały i trzcinowy, różowa sól himalajska i ESPOM czyli gorzka sól, mak, olej jojoba, rzepakowy z pestek winogron, zapach bursztynowiec
Komentarze
Prześlij komentarz